Oferă apă de calitate superioară clienților tăi - fie că doresc apă la temperatura camerei, rece sau carbogazoasă. Elimină necesitatea stocării și manipulării sticlelor PET, reducând astfel deșeurile de plastic și impactul asupra mediului. Și nu uita, mentenanța este pe seama noastră! Ne dedicăm asigurării unui serviciu fără întreruperi, astfel încât tu să te poți concentra pe a oferi experiențe excepționale clienților tăi. O investiție în calitate și sustenabilitate care îți aduce recunoaștere și loialitate din partea clienților.

AWE Horeca

Experimentează confortul și calitatea apei și acasă, în fiecare zi. Bucură-te de acces nelimitat la apă curată, fără gustul și mirosul neplăcut al clorului, metalelor grele și impurităților dăunătoare. Plus, instalarea și schimbarea filtrelor sunt atât de ușoare încât le poți face tu însuți, fără costuri suplimentare sau vizite regulate de service. Calitate, confort și puritate - toate în confortul propriului tău cămin!

AWE Home

Asigură cea mai bună hidratare pentru echipa ta, chiar în confortul propriului birou! Descoperă dozatorul nostru multifuncțional care oferă trei opțiuni de apă - la temperatura camerei, rece și caldă, pentru a satisface toate preferințele angajaților tăi. Designul său compact și conectivitatea ușoară îți permit să îl montezi oriunde dorești, fără bătăi de cap. Un spațiu de lucru hidratat este un spațiu de lucru productiv.

AWE Office