Alege varianta pentru tine

Alege din pachetele noastre cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale

Instalează fără griji

Îți punem la dispoziție întreaga noastră rețea de instalatori 

Economisește timp, bani și spațiu

Înlocuiește apa îmbuteliată cu apă purificată cu ajutorul sistemelor AWE

Ajută mediul înconjurător

Elimină consumul de sticlă sau plastic și bucură-te de de viață în comunitatea ta

Soluția AWE Horeca


Plăcerea hidratării rafinate

Bucură-te de o experiență răcoritoare și revigorantă cu gama noastră de dozatoare de apă minerală carbogazoasă. Indiferent dacă vrei să te răsfeți sau să impresionezi invitații la evenimente speciale, apa minerală carbogazoasă oferită de dozatoarele noastre aduce un strop de lux în fiecare înghițitură.

Eleganță și prospețime

Adaugă o notă de eleganță și rafinament spațiului tău cu dozatoarele noastre de apă minerală carbogazoasă. Apa minerală naturală, îmbogățită cu bule fine și minerale, este perfectă pentru momentele în care dorești să îți răsfeți simțurile. Fie că organizezi o petrecere sau pur și simplu îți dorești să savurezi o apă deosebită, dozatoarele noastre sunt alegerea i deală.

Calitate superioară la fiecare înghițitură

Pentru pasionații de apă minerală carbogazoasă, calitatea contează cel mai mult. Echipate cu cele mai avansate tehnologii de filtrare și răcire, dozatoarele noastre oferă o experiență inegalabilă de hidratare. Puritatea apei noastre se îmbină perfect cu senzația răcoritoare a bulelor fine, creând astfel o băutură excepțională, pe care o poți savura cu fiecare înghițitură.


AWE HORECA

Design Premium
Știm cât de importantă este prezentarea în industria HORECA. Dozatorul nostru nu doar oferă o apă minerală carbogazoasă de cea mai bună calitate, dar aduce și o notă de eleganță în fiecare spațiu. Designul său modern și finisajele de calitate se integrează perfect în orice locație.

Varietate și personalizare
Fie că alegi să oferi apă minerală carbogazoasă ca opțiune standard sau ca parte a unor băuturi speciale, dozatoarele noastre pot completa perfect meniul tău. Oferă o experiență culinară completă, cu băuturi răcoritoare care îmbogățesc fiecare savoare.  Alegerea este a voastră. De la nivelul subtil de carbonatare până la o efervescență intensă, puteți ajusta dozarea de bule pentru a satisface gusturile unice ale fiecărui consumator.VREAU OFERTĂ

Install this application on your home screen for quick and easy access.

Just tap then 'Add to home Screen'